”Vi gör marknads-
satsningar effektivare”

”Vi gör marknads-
satsningar effektivare”

Vi förser tongivande varumärken och deras byråer med analyser av reklamens relevans och effektivitet.

Vi utvecklar också kunskap om köpvanor.

Kontakta oss

Telefon: 08-594 950 75
» Mejla oss!

Lär känna Indikat genom faktafyllda nyhetsbrev
Tio veckor gratis

Indikat redovisar trender för 300 varumärken

Indiktats nyhetstjänst ger marknadsförare, kreatörer och strateger kunskap och insikter om konsumentvarumärkens marknadsföring och hur framgångsrik den är.

Analyserna utgår från en omfattande redovisning av faktum gällande annonsörers mediesatsningar, reklamens kommunikativa påverkan och varumärkenas affärsmässiga framgångar. Tidsserierna kompletteras med djupintervjuer med

Bevakningen omfattar sammanlagt 300 konsumentvarumärken – av vilka 30 är så kallade stjärnvarumärken – i 40 reklamintensiva kategorier. Den har fokus på kommunikationens innehåll och dess förmåga att vara emotionell, långsiktig, välkommen.

Slutsatser presenteras i texter som utmärks av faktisk rapportering. De beskriver det som har hänt som det har hänt, vilket i grammatiken faktiskt heter att texterna är skrivna i indikativt modus.

En fortlöpande dialog om reklam, påverkan och köpvanor med varumärken och deras byråer säkrar att innehållet är värdefullt för läsekretsen. Indikats ranking av Sveriges kreativaste byråer är utformad som ett svar på den dialogen.

Vill du testa våra nyhetsbrev gratis i 10 veckor?

Fyll i formuläret till vänster så får du det första numret inom kort.